VIDEO: Storbråk på Coop i Sollefteå – väktare och polis tillkallades

Skärmdump från filmen som publicerats på Facebook.
  • Fredag 18 maj 2018 2018-05-18
E-post 878

SOLLEFTEÅ För två veckor sedan utbröt ett bråk med flera inblandade på Coop Sollefteå. Väktare och polis ska ha påkallats vid incidenten. ”Det här händer tyvärr då och då”, säger Coop Nords kommunikationschef Elin Bäckman.

Ett filmklipp från Coop Sollefteå har gått viral på sociala medier. I klippet ser man flera personer som slår på butikens inredning utanför kassorna, bland annat mot en stol och ett skåp. En av butikens besökare filmar händelsen med sin mobiltelefon, samtidigt som butikspersonal försöker lugna ner den uppkomna situationen.

När en i sällskapet upptäcker att bråket spelas in, attackerar han personen som filmar.

– Varför video?! Varför video?! hör man honom skrika flera gånger.

Nyheter Idag har talat med butikschefen på Coop Sollefteå, som vill vara anonym och hänvisar i stället till företagets huvudavdelning i Umeå och kommunikationschefen Elin Bäckman på Coop Nord.

Hur förklarar Coop det inträffade?

Är händelsen polisanmäld?

Har samma butik varit utsatt för liknande situationer?

Bli PLUS-medlem och läs intervjun med Elin Bäckman!

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag