Ytterligare franskt gisslandrama – Nu i guldbutik i staden Montpellier

Staden Montpellier i Frankrike. Foto: Faksimil Google Maps
  • Fredag 9 jan 2015 2015-01-09
E-post

FRANKRIKE Just nu rapporterar internationella medier att ytterligare ett gisslandrama utspelar sig, nu i den södra franska staden Montpellier. Nyheter Idag bevakar under fredagskvällen vad som ser ut att vara det tredje gisslandramat idag.

Uppdatering: Nu rapporterar RT att polis har kontroll på gisslandramat i södra Frankrike. Enligt den franska åklagaren Christophe Barret ska situationen vara lugn och det har ingen koppling till tidigare terrordåd.

Tidigare under dagen kunde fransk polis oskadliggöra de bägge efterlysta terrorbröderna. Flera medier har rapporterat att de nu är döda. Samtidigt pågick ett gisslandrama i en judisk butik, men även det dramat ska nu vara över efter att fransk polis ingripit.

Nu kommer rapporter i sociala medier och internationell media om att ett nytt gisslandrama utspelar sig i den franska staden Montpellier. Enligt nyhetsbyrån AFP är det beväpnade rånare som tagit två personer som gisslan.

Enligt RT ska det vara en guldaffär i den södra franska staden Montpellier där gisslandrama just nu utspelar sig. Flera användare på twitter postar bilder som påstås vara från platsen. På bilderna ser vi tungt beväpnade poliser samt polisbilar som spärrar av gator.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag