21-årig kvinna gruppvåldtagen och mördad i Sydafrika

Hannah Cornelius. Foto: Youtube
  • Onsdag 17 okt 2018 2018-10-17
E-post 563

SYDAFRIKA Brittiska The Sun rapporterar om ett fall i Sydafrika där en 21-årig kvinna och hennes vän kidnappades efter en utekväll. Kvinnan våldtogs av gärningsmännen innan de slutligen krossade hennes skalle mot en sten.

Det var tidig morgon den 27 maj förra året som 21-åriga Hannah Cornelius och hennes vän Cheslin Marsh stannade med sin bil utanför hans lägenhet när fyra män kom rusande mot dem. Gänget låste in Marsh i bakluckan och placerade Cornelius mellan sig i baksätet. Bilen var en Volkswagen Golf som hon hade fått i födelsedagspresent.

Gänget körde därefter ut i bushen och placerade Cheslin Marshs huvud på en sten. De slog på huvudet med tegelstenar tills de trodde att han var död. Marsh vaknade dock upp senare och kunde ta sig till en bostad för att slå larm. Men vid den tiden hade Hannah Cornelius kropp redan hittats dumpad vid vägkanten.

Innan den 21-åriga studenten dog hade hon dragits in i ett buskage och blivit gruppvåldtagen. Gänget krossade sedan hennes skalle mot en sten och satte en kniv i hennes nacke.

Fyra män i åldrarna 28 till 33 står nu inför rätta för mord, kidnappning, rån och våldtäkt. Tre av dem greps efter att polisen tagit upp jakten på den kapade bilen, och den fjärde greps vid ett senare tillfälle. Vännen Cheslin Marsh, döv på ena örat och med ärr på huvudet, har varit närvarande i domstolen för att vittna om det bestialiska överfallet.

Läs även: Flygpassagerare stoppade utvisning av somalisk våldtäktsman från Storbritannien

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag