Bromance i Budapest: Chuck Norris träffade Orbán

Foto: Facebook
  • Onsdag 28 Nov 2018 2018-11-28
E-post 57

UNGERN Chuck Norris är på besök i Ungern och har träffat premiärministern Viktor Orbán. Orbán delar en film på Facebook där han och den 78-årige filmlegenden Norris bland annat åker runt och kollar in ungerska antiterroriststyrkor i träning.

Ungerns premiärminister Viktor Orbán, partiledare för det konservativa regeringspartiet Fidesz, har haft besök av Chuck Norris.

Filmstjärnan Norris, som är republikan och konservativ, konstaterar i inledningen av klippet när han möter Viktor Orbán att ”Det känns som om jag redan känner dig”.

Läs även: Seger för Viktor Orbán i Ungern

– 90 procent av kommentarerna om mig är negativa. Liberalerna hatar mig, säger Orbán.

– Du är som Trump, säger Chuck Norris.

– Nja, lite mer än så, säger Orbán.

Sedan åker de två iväg och kollar in när ungerska antititerroriststyrkor tränar.

– Jag har sett uppvisningar över hela världen. Det här är den bästa som jag sett, konstaterar Norris efteråt.

 

Läs även: Beskyddande familjefader satte två kulor i det kriminella gänget – och friades

Chuck Norris karriär spänner fem decennier. Han slog igenom som bad guy i Bruce Lees film The Way of the Dragon (1972). Därefter har han bland annat gjort kult-tv-serien Walker, Texas Ranger där han själv sjunger introt och, ofta med ett patriotiskt tema, filmer som Delta Force och Invasion USA.

 


 

Under 1980-talet gick Chuck Norris dessutom in i klädbranschen och lanserade ”Chuck Norris Action Jeans”. En föregångare till dagens populära jeans med stretch. Chuck Norris-jeansen var designade för att de inte skulle gå sönder eller ta emot vid höga karatesparkar.

 

Chuck Norris har även blivit känd för memes på temat ”Chuck Norris Facts”.

Foto: Imgur

Foto: Imgur

Foto: Imgur

Foto: Imgur

 

 

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag