Far och dotter arresterade för incest efter sextävling

Bild: Hall County Jail
  • Onsdag 6 feb 2019 2019-02-06
E-post 482

NEBRASKA En far och dotter sitter arresterade efter att deras giftermål och sexuella umgänge avslöjats. Enligt utredningen började det hela med att dottern tävlade med sin halvsyster om vem som kunde ha sex med sin far.

Samantha Kershner, 21, hade ”en svartsjuk tävling med sin halvsyster om vem som kunde ha sex med sin far”, enligt Metro UK.

Kershner växte upp utan sin biologiska far. År 2015 tog hon reda på att hennes far var Travis Fieldgrove, 39, och inledde ett vanligt umgänge som varade i tre år.

I september 2018 inledde de en sexuell relation, enligt vad Kershner uppger till polisen. 1 oktober gifte sig paret i Hastings, Nebraska, där det inte krävs blodprov för en äktenskapslicens.

Läs även: Göteborgs-ordföranden om LUF Stockholms legaliseringsförslag: ”Incest och nekrofili är ideologiskt intressant”

Fieldgrove säger till polisen att han inte trodde han var Kershers far eftersom hans namn inte stod på hennes födelsebevis.

Myndigheterna har genomfört ett DNA-test, som den 14 januari visade att Fieldgrove till 99.999 procents säkerhet är Kershners far.

Paret sitter nu arresterade i Hall County Jail i Nebraska med en borgen på 20 000 dollar för dottern och 100 000 dollar för fadern.

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag