Fasansfulla fyndet: Fyrtio mördade spädbarn

Bild: Israel Defense Forces/CC BY 2.0/Faksimil Twitter
  • Tisdag 10 okt 2023 2023-10-10
E-post

40 spädbarn, av vilka flera har halshuggits, har upptäckts tillsammans med sina mördade familjer på kibbutzen Kfar Aza efter att den israeliska försvarsmakten drivit bort Hamas-terrorister från området.

Den israeliska försvarsmakten IDF har påträffat 40 mördade spädbarn på kibbutzen Kfar Aza nära Gaza, rapporterar The Jewish Chronicle.

Soldaterna upptäckte de mördade spädbarnen, av vilka vissa blivit halshuggna, när de genomsökte den attackerade kibbutzen efter att Hamas-terroristerna drivits bort från området.

– Du ser spädbarnen, mödrarna, fäderna, i sina sovrum, i sina skyddsrum och hur terroristerna dödade dem. Det är inte ett krig, det är inte ett slagfält. Det är en massaker, det är terrorism, säger Itai Veruv, Generalmajor i IDF, i ett uttalande.

– Det är någonting som jag aldrig sett i mitt liv. Det är någonting vi brukade föreställa oss från våra förfäder i pogromerna i Europa och på andra ställen. Det är ingenting som händer i samtiden, fortsätter han.

Nyhetskanalen i24, som guidats av IDF genom området, rapporterar att israeliska soldater tröstar varandra efter den fasansfulla upptäckten.

Enligt uppgifter på plattformen X ska spädbarn ha bränts ihjäl levande i massakern.

Läs även: Här sparkas porrprofilen efter att ha hyllat Hamas som ”frihetskämpar”

Läs även: Palestina-demonstranter: ”Gasa judarna!”

Läs även: Zara Larsson jämför Hamas med Ukraina

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag