Fick inte sex på födelsedagen – halshögg flickvän

Bild: Blount County Sheriff's Office
  • Söndag 30 okt 2022 2022-10-30
E-post 79

Efter en blöt natt på staden för att fira sin födelsedag ville Justin Fields ha sex med sin flickvän. När hon vägrade knivhögg han henne över 100 gånger och skar av hennes huvud under vad han i förhör beskriver som en ”blackout”. Han erkände brottet nästa dag till polisens utredare.

Justin Fields, 38, har gripits av polisen i Blount County, Alabama, som misstänkt för att ha mördat och styckat sin flickvän Tammy Bailey, 52, rapporterar Al.com.

På fredagen i förra veckan fyllde Fields år och gick åt på flera barer innan de återvände till Baileys hus där paret levde.

– Han bestämde sig för att han ville ha sex, så han gick in i hennes rum och föreslog det. Hon vägrade, och enligt hans redogörelse blev han frustrerad och högg henne i bröstet, säger Sheriff Mark Moon.

Läs även: Man halshuggen för att han var flintskallig

Fields säger i förhör att han fick ”en blackout” och somnade på sitt rum. När han vaknade på lördagen trodde han att det hela hade varit en mardröm. När han hittat sin flickväns lik ringde han sin far och sade att han ”gjort något fruktansvärt” och ville begå självmord.

Fadern kontaktade en annan familjemedlem, som bodde granne med Fields. Familjemedlemmen gick till huset men blev inte insläppt och kontaktade polisen.

När polisen kom till huset satt Fields utanför. Han sade till polisen att jag gjort något hemskt, och att bevisen fann i huset.

Polisen satte då på Fields handfängsel och inväntade backup innan de gick in i huset, där de hittade Baileys styckade kropp, med det avhuggna huvudet liggandes vid fötterna. Kropppen hade knivhuggits över hundra gånger.

– Mina både poliser är både unga i allmänhet och unga inom yrket. Det var uppenbarligen mycket hårt för dem för de har aldrig upplevt något liknande, säger Sheriff Mark Moon.

Men scenen var även svår att hantera för hans mer erfarna utredare, som tillsammans har omkring 100 års arbetslivserfarenhet.

– Alla tre sade att det var det värsta de någonsin sett eller upplevt under sina karriärer, säger Moon.

Justin Fields har erkänt brottet i förhör.

– Han erkände allt till min utredare så han var tillräckligt frisk för att veta vad han gjorde, säger Moon.

Läs även: Slog flickvän med hammare – kvävdes av sin egen spya

Läs även: Dödade sin flickvän med ett skott i huvudet – döms för grovt vållande till annans död

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag