Fisk gick till motattack – stack 73-årig kvinna i magen

Segelfisk fångad vid Costa Rica. Bild: Costaricapro/CC BY-SA 3.0
  • Måndag 25 jul 2022 2022-07-25
E-post

En 45-kilos segelfisk, som liksom svärdfisken har en lång spets vid nosen, hoppade upp i en båt och spetsade en 73-årig kvinna i magen med sin spets, rapporterar Fox News.

Attacken skedde omkring tre kilometer från Stuart vid Floridas kust mot Atlanten på tisdagen, och Katherine Perkins spetsades när hon stod på båten bredvid två fiskare som försökte dra upp segelfisken i båten för att kunna ta en bild.

– Segelfisken hoppade upp ur vattnet och högg Katherine i magområdet, säger Martin County Sheriff’s Office i ett uttalande.

Hennes kamrater Louis Toth, 75, och Dominic Bellezza, 77, tog hand om Perkins sår tills hon kunde tas till sjukhus för vård. Det finns inga uppgifter om hennes tillstånd.

Förutom att ha en svärdfiskliknande spets är segelfisken en av världens snabbaste fiskar, och Perkins ska ha uppgett till polisen att attacken skedde så snabbt att hon inte hann reagera.

Läs även: Fiskens galna självmordsattack – hoppade ned i strupen på fiskare

Läs även: Försökte äta levande bläckfisk – angreps med tentakler i ansiktet

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag