Fyra döda efter piraya-attacker

Bild: Gatorfan252525/CC BY-SA 4.0
  • Lördag 8 jan 2022 2022-01-08
E-post 13

PARAGUAY Sammanlagt fyra personer har hittats döda efter piraya-angrepp i Paraguay efter nyår, rapporterar Daily Mail. I ett av fallen tror man att dödsorsaken var en hjärtattack.

Det första dödsfallet inträffade på söndagen, när en 22-årig man badade i Paraguay-floden. Plötsligt försvann mannen, och hans döda kropp hittades 45 minuter senare med skador efter Piraya-angrepp.

Nästa dödliga angrepp inträffade också i Paraguay-floden. Den här gången var offret en 49-årig man vars kropp var försvunnen i timmar innan den hittades med kraftiga pirayabett i ansiktet. I det fallet tror man att dödsorsaken var en hjärtattack.

Ytterligare två piraya-angripna döda kroppar har hittats med pirayabett i Tebicuary-floden, och flera allvarliga angrepp utan dödlig utgång har rapporterats från Parana-floden.

Nyligen har det rapporterats om en massatack av pirayor i Argentina, där omkring 30 personer skadades och en tonåring fick sin tå avbiten.

Läs även: Pirayor bet av tå i massattack

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag