Fyra knivhuggna i Frankfurt – Gärningsmannen på fri fot

Ett område vid tågstationen är avspärrat. Foto: Twitter
  • Lördag 29 okt 2016 2016-10-29
E-post 152

TYSKLAND Under lördagskvällen rapporteras att fyra personer knivhuggits i den tyska staden Frankfurt. Händelsen ska enligt RT ha bekräftats av tysk polis för den lokala radiostationen FFH. Gärningsmannen ska enligt tysk polis vara på fri fot.

Händelsen ska ha inträffat vid en tågstation i Frankfurt. De fyra personer knivhuggits ska ha skadats, men ej livshotande. Samtliga skadade har transporterats till sjukhus för vård, rapporterar ryska RT. Tysk polis bekräftar på Twitter att händelsen inträffat, men är i nuläget sparsamma med ytterligare information om vad som hänt.

Videobilder sprids i sociala medier

På videobilder, som just nu sprids i sociala medier, syns en rejäl avspärrning i vad som förefaller vara en tågstation. Även poliser närvarar och på golvet ser det ut att ligga tryckkompresser samt blodpölar. Enligt den lokala radiostationen FFH är motivet för knivattacken fortfarande okänd.

Det är inte första gången Tyskland skakas av blodiga knivattacker. I juli rapporterade Nyheter Idag att en ensamkommande afghan gick till vansinnesattack med en yxa och en kniv på ett tåg i Tyskland.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag