Gris dödade slaktare

Genrebild. Foto: Wikimedia Commons
  • Tisdag 24 jan 2023 2023-01-24
E-post 342

En gris som blivit skjuten med en bedövningspistol på ett slakthus i Hongkong återfick medvetandet och lyckades knuffa omkull sin slaktare som skadades och avled.

En gris på väg att slaktas slog tillbaka och lyckades döda sin slaktare, rapporterar Daily Mail. Det hela utspelade sig i Hongkong, Kina, och polisen uppger att slaktaren just hade skjutit grisen med en bedövningspistol inför själva slakten.

Men grisen återfick oväntat sitt medvetande, och lyckades knuffa omkull slaktaren. En kollega på slakthuset Sheung Shui i norra Hongkong hittade sedan sin kollega skadad, med slaktyxan ännu i handen. Han togs till sjukhus där han senare avled.

Dödsorsaken är ännu inte fastställd, men polisen misstänker att grisen slog omkull slaktaren, som skadade sig i fallet på slaktyxans 40 centimeter långa blad.

Det kommunistiska arbetsdepartementet har beklagat dödsfallet och lovat att inreda en undersökning. Grisens fortsatta öde är okänt.

Läs även: Fiskens galna självmordsattack – hoppade ned i strupen på fiskare

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag