Hade sin styckade hyresvärd i frysen

Bild: Cook County Sheriff's Office
  • Tisdag 1 nov 2022 2022-11-01
E-post

Sandra Kolalou, 36, har gripits av polisen i Chicago som misstänkt för mordet på sin hyresvärd Frances Walker, 69, rapporterar New York Post.

Walkers styckade kropp hittades i en frys i fastigheten, och enligt hennes familj ska Walker flera gånger ha kontaktat polis med anledning av sin hyresgäst.

– De har rättigheter som hyresgäster, men om du är orolig för din säkerhet eller har problem, borde hyresvärdar ha rättigheter inte bara som hyresvärdar utan också som boende, säger brorsdottern Cory Walker.

Enligt åklagaren ska Kolalou och Walker haft ett högljutt gräl samma kväll som mordet. Walker ska även ha satt upp en lapp om vräkning på Kolalous dörr.

– Det kan mycket var det som eskalerade till att den misstänkte blev extremt arg och begick detta fruktansvärda dåd, säger polischef Brendan Deenihan till ABC7.

Kolakou var sedan tidigare misstänkt för ett orelaterat fall av misshandel, och misstänks nu för bland annat mord och brott mot griftefriden.

Läs även: Fick inte sex på födelsedagen – halshögg flickvän

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag