Här får 7-Eleven besök av en björn

Foto: Faksimil Youtube
  • Torsdag 18 nov 2021 2021-11-18
E-post

USA I trakten nära Tahoesjön i USA fick en 7-Eleven-butik nyligen oväntat besök av en hungrig björn. Händelsen där björnen ställer sig vid ingången till butiken – och skrämmer livet ur personalen – fångades på film.

ABC7 rapporterar att det hela inträffade nära Tahoesjön i Kalifornien. På videoklippet ser man hur björnen ställer sig vid ingången till affären, håller upp dörren och tittar sig omkring. Den lyckas också aktivera maskinen med handsprit.

Kvinnan som jobbade vid tillfället berättar att det var i helgen som hon upptäckte att björnen rotade i butikens soptunnor. När hon gick in för att ringa SOS följde björnen efter henne och lyckades öppna dörren.

I videoklippet kan man höra hur den skräckslagna kvinnan skriker för full hals i ett försök att skrämma bort djuret, som inte verkar bry sig.

Därefter dök myndighetspersonal upp och skrämde iväg björnen med gummikulor. Men några timmar senare var djuret tillbaka för att rota i soporna igen.

Läs även: Här pissar hon publiken i ansiktet

Läs även: Låste in misstänkt terrorist i taxi – hyllas efter explosion

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag