Här får kvinnomisshandlande gansterrapparen storstryk på gymmet

Bild: Faksimil Twitter
  • Onsdag 22 mar 2023 2023-03-22
E-post 0

Gangsterrapparen 6ix9ine, som egentligen heter Daniel Hernandez, togs med ambulans till sjukhus efter att ha blivit misshandlad av flera män på ett gym i Florida, rapporterar TMZ. Filmer som visar delar av misshandeln sprids på sociala medier. Hernandez har tidigare undkommit längre fängelsestraff genom att vittna mot gängmedlemmar, och har även erkänt sig skyldig till misshandel av en ex-flickvän och sexbrott mot en 13-årig flicka.

Hernandez ska ha befunnit vid gymmets bastu när flera män attackerade honom, uppger Hernandez advokat Lance Lazzaro till TMZ.

Hernandez, som inte hade någon säkerhetsvakt med sig under attacken, ska ha försökt försvara sig men blev övermannad och svårt misshandlad, säger Lazzaro till sajten.

Filmer som föreställer delar av misshandeln har spridits på sociala medier.  På en av filmerna ser man hur Hernandez ligger ned på marken och blir sparkad. Mannen som sparkat honom lyfter sedan upp Hernandez i håret.

– Ta en bild. Jag vill bli känd, säger han, sedan sparkar en annan man på Hernandez.

En text på filmen refererar till Hernandez som en ”rat”, sannolikt en referens till att Hernandez mot kraftig straffreducering vittnat mot medlemmar i det kriminella gänget Nine Trey.

Hernandez erkände sig skyldig till bland annat konspiration till att begå mord och väpnat rån, brott med mellan 47 år och livstids fängelse i straffskalan, och dömdes till två års fängelse för att han vittnat mot andra gängmedlemmar.

Läs även: Rappare utmanade häcklare på Instagram – sköts ihjäl efter fem minuter

År 2015 erkände sig Hernandez skyldig till sexualbrott mot en 13-årig flicka, som filmades naken när hon hade oralsex med Hernandez vän, och satt naken i deras knän. Filmerna användes i en musikvideo, och Hernandez dömdes för att ha ”använt ett barn i en sexuell föreställning”.

Hernandez har också gripits för att ha tagit stryptag på en tonåring i Houston 2018, men fallet lades ned av den målsägande.

År 2019 erkände sig Hernandez skyldig till flera fall av misshandel och sexbrott mot en partner under flera års tid i en uppgörelse med domstol. Offret var hans dåvarande flickvän Sara Molina, även mamma till hans dotter, som berättade om den misshandel Hernandez utsatte henne för i en intervju med Daily Beast.

Enligt Molina ska Hernandez ha misshandlat henne rejält vid flera tillfällen. Vid ett tillfälle blev hennes ögon så svullna av slagen att hon inte kunde se under två dagar, vid ett annat ska han slagit henne i två timmars tid.

– Han slog mig så hårt på högra ögat att jag trodde jag skulle bli döv, sade hon till tidningen, och uppger sedan att Hernandez ska ha våldtagit henne nästa morgon.

Daniel Hernandez slog igenom som rapparen 6ix9ine år 2017, och debutalbumet ”Dummy Boy” nådde andra plats på Billboardlistan följande år.

Läs även: Wilmas mördare fick stryk i fängelse

Läs även: Rapparens rasistattack: ”Fula blonda grisar ni svenskar är”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag