Rappare utmanade häcklare på Instagram – sköts ihjäl efter fem minuter

Bild: Faksimil Instagram
  • Torsdag 28 jul 2022 2022-07-28
E-post 500

”Om någon nigga vill göra upp är jag vid min kvart om fem minuter” skrev rapparen Rolliebands på Instagram med uppgifter om sin adress. Fem minuter senare sköts han ihjäl på en parkeringsplats utanför sin lägenhet i Tampa, Florida. 

Rapparen  Rolliebands sköts ihjäl på en parkeringsplats utanför sin lägenhet i Tampa, Florida på fredagen, rapporterar New York Post.

Dödsskjutningen skedde bara fem minuter efter att rapparen postat ett inlägg på Instagram där han utmanade sina häcklare att komma till hans lägenhet och konfrontera honom.

Läs även: Rapparen Einár skjuten till döds

”Många av dessa niggas vet var jag bor. Jag sover lugnt. Om någon nigga vill göra upp är jag vid min kvart om fem minuter” skrev rapparen i en Instagram-story på fredagen, och lämnade även ut sin adress.

Omkring halv fyra på eftermiddagen, fem minuter efter att inlägget postats, sköts rapparen med ett skott på en parkeringsplats vid hans bostad. Han togs till sjukhuset där han avled. De misstänkta flydde platsen i ett fordon.

”För tillfället framstår skjutningen inte som slumpmässig då de misstänkta och offret förmodligen känner varandra”, skriver Hillsborough County Sheriff’s Office i en rapport.

Läs även: Hån och hat mot Einár efter mordet

Läs även: Rappare försökte skjuta pappa för sonens skuld – misslyckades

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag