Här sparkar fotbollslegenden en kameraman i ansiktet

Samuel Eto'o. Bild: Майоров Владимир CC BY-SA 3.0 / Youtube
  • Tisdag 6 dec 2022 2022-12-06
E-post 35

QATAR Den före detta fotbollsstjärnan Samuel Eto’o tappade det fullständigt utanför arenan vid fotbolls-VM i Qatar på måndagen. I en film syns den 41-årige kameruniern knäa en kameraman rakt i ansiktet efter att ett gräl utbrutit dem emellan.

Enligt Daily Mail ska scenerna ha utspelat sig på väg ut från arenan i den qatariska huvudstaden Doha efter Brasiliens segermatch mot Sydkorea.

Bråket som kulminerade i sparken fångades på film av den spanskspråkiga tidningen La Opinion och sprids nu på diverse plattformar.

Samuel Eto’o ska efter bråket ha frågats av reportrar vad som föranledde sparken. Den före detta storspelaren ska emellertid ha varit rasande och inte velat svara på några frågor.

Eto’o avslutade sin mycket framgångsrika fotbollskarriär i den qatariska fotbollsklubben Qatar SC 2019. Innan dess hann han med att spela i bland annat Barcelona, Inter Milan och Chelsea samt vinna Champions League tre gånger med två olika lag (Barcelona och Inter).

Han är numera president för det kameruniska fotbollsförbundet.

Läs även: Qatar bjuder in hatpredikant under fotbolls-vm

Läs även: Reporter utsattes för ficktjuv – fick välja gärningsmannens straff

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag