Här utmanar Hollywoodstjärnan Antifa: ”Vill du följa med runt hörnet?”

Bild: Faksimil Twitter
  • Torsdag 6 apr 2023 2023-04-06
E-post 0

Hollywoodskådespelaren Michael Rapaport, känd från filmer som ”True Romance” och ”Cop Land” och tv-serier som ”Justified” och ”Prison Break”, hamnade i bråk med Antifa utanför domstolen när USA:s tidigare president Donald Trump åtalades i New York på tisdagen

På filmer som Rapaport publicerat på Twitter ser man hur Rapaport, som är en motståndare till Donald Trump, utmanar Antifa-medlemmarna, av vilka flera är maskerade, att följa med honom ”runt hörnet” och göra upp.

– Vill du följa med hörnet? frågar Rapaport, som avbryts i en intervju av Antifamedlemmarna.

Läs även: Våldsam sammandrabbning mellan Antifa och antimask-demonstranter i LA

När en antifamedlem säger att han vill ha någon med sig runt hörnet för att få sin kuk sugen instämmer Rapaport.

– Följ med mig runt hörnet så ska jag få dig att suga min kuk. Sedan ska jag knulla dig i arslet tills du erkänner att du gillar det, för att citera den store Mike Tyson.

I sin podcast ”I am Rapaport” berättar Rapaport om händelsen.

– Så jag gick till arresteringen, åtalet mot griskuken Donald Trump, och tro det eller ej, jag blev nästan tvungen att spöa skiten ur två smutsiga antifa-jävlar med kattandedräkt, säger Michael Rapaport och fortsätter

– Jag trodde inte att det skulle hända, jag ville inte att det skulle hända. Jag gick dit för att fredligt fira arresteringen av griskuken, och för det mesta var det super-duper-chill, tills två jävlar kom fram och började mucka, säger Rapaport, som hävdar att Antifa-medlemmarna ska ha sagt åt honom att lämna platsen och anklagat honom för att inte vara ”en riktig demonstrant”.

– Vi var på väg därifrån men nu tänker jag ”jag tänker inte sticka, jag stannar. Ni jävlar ska inte säga åt mig att sticka, jag går ingenstans era jävlar”, säger Rapaport, som sedan berättar att han inbjöd Antifamedlemmarna att följa med honom runt hörnet och göra upp.

– När de inte antog min inbjudan visste jag att de var fittor, säger Michael Rapaport.

Donald Trump åtalas i New York på 34 punkter för bokföringsbrott för att han tillsammans med bland andra sin dåvarande advokat Michael Cohen ska ha ingått ekonomiska uppgörelser med porrskådespelaren Stephanie Clifford, även känd som Stormy Daniels, fotomodellen Karen McDougal och en portvakt i syfte att hindra dem från att läcka känslig information om Trump under 2016 års presidentvalskampanj.

Läs även: Trump terrorklassar Antifa – SD:s Wiechel: ”Något Sverige borde ta efter”

Läs även: FBI-räd mot Trump: ”Som en scen ur en Die Hard-film”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag