Hittade hustruns älskare i garderob – slog ihjäl tillsammans med sin son

Bild: Norfolk police
  • Måndag 13 mar 2023 2023-03-13
E-post 0

Hustrun hade separerat från sin labila och kontrollerande make, och låtit sin älskare flytta in i hennes hem. Men en kväll kom maken till huset tillsammans med deras son, och tillsammans slog de ihjäl älskaren som de hittade i en garderob.

Wayne Peckham, 49, och Riley Peckham, 23, döms av en brittisk domstol som skyldiga till mord på Matthew Rodwell, 39, rapporterar Daily Mail. 

Rodwell var älskare till Kerry Packham, Waynes hustru och Rileys mor, och hade flyttat in hos Kerry när han blev brutalt ihjälslagen av far och son.

Efter en sex veckor lång rättegång tog det juryn i målet tio timmar att enas om att döma Wayne och Riley som skyldiga till mord. En dom kommer meddelas den 13 april.

Det var den 23 januari 2022 som far och son gick till angrepp mot hustruns älskare i hennes hem i Downham Market, Norfolk. Övervakningsfilmer visar hur Wayne och Riley plockar bort kameror från huset innan den våldsamma attacken.

När Matthew Rodwell inser att den försmådda maken och hans son befinner sig utanför huset gömmer han sig i garderoben och ringer det brittiska larmnumret.

Wayne och Riley hittar emellertid Matthew, som de misshandlar till döds genom slag, sparkar, att stampa på hans kropp samt strypning, trots att Kerry Packham försöker komma emellan och skydda sin älskare.

Innan attacken ska Riley bland annat ha skrikit ”du ska dö, du ska dö”, ett löfte som han och hans far kom att infria.

Matthew avled på brottsplatsen. Han hade kraftiga skador från misshandeln, men dödsorsaken var strypning. Wayne Peckham greps av polis på brottsplatsen efter att ha försökt gömma sig bakom en gardin.

Kerry Peckham inledde förhållandet med Matthew Rodwell efter att ha separerat från sin ”labila och kontrollerande” make våren 2021.

Wayne Peckham dömdes även för två fall av misshandel mot andra offer i december 2021, samt ett fall av misshandel av sin fru samma kväll som mordet på Rodwell.

Läs även: Slog ihjäl rullstolsburen – döms till livstids fängelse

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag