Hotellkedja utreder porr-orgie

Bild: Faksimil Instagram/Sue Adair/CC BY-SA 2.0
  • Fredag 13 jan 2023 2023-01-13
E-post 20

Hotellkedjan Travelodge inleder en utredning efter att  28 porrskådespelare spelat in porrfilm utan tillstånd på ett av hotellen, rapporterar The Sun

Porrfilmen skulle från början ha spelats in på en herrgård i närheten med pool som man hyrt för 10 000 brittiska pund, vilket motsvarar nästan 130 000 svenska kronor, men porrskådespelarna blev avvisade av ägaren.

Efter att ha försökt hitta något i liknande klass, beslöt man för att boka rum på det betydligt billigare Travelodge.

Så för 43 pund per natt bokade de ett familjerum och fyra dubbelrum på Travelodges hotell i  Conbalt Business Park i Newcastle där de började spela in.

Nu hotar emellertid hotellkedjan med att vidta rättsliga åtgärder mot porrsällskapet, som man menar brutit mot villkoren genom att filma på hotellet utan tillstånd.

– Vi försökte bara göra våra jobb, säger porrskådespelaren Lacey Amour, 23, som redan gjort reklam för den otillåtna filmen på sociala medier.

En bild från hotellet som Lacey Amour lagt upp på Instagram visar porrskådespelarna Gia Clarke, Luna Quinn, Georgie Weare, Toni Tattersall och Elizabeth Romanova som sitter på en säng på ett rum.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Lacey Amour (@laceyamourx)

På Twitter har både Amour och flera av de övriga porrskådespelarna lagt upp mer explicit material som filmats på hotellet, i form av en orgie med ett stort antal deltagare.

Läs även: Gjorde porrfilm med pistol – sköt sig själv i skrevet

 

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag