Gjorde porrfilm med pistol – sköt sig själv i skrevet

Genrebild. Foto: Thomas Def/Unsplash
  • Måndag 6 dec 2021 2021-12-06
E-post

USA En webcam-modell skulle spela in en porrfilm för sina prenumeranter på sajten ”Chaturbate” där hon använde en pistol. Men pistolen avlossades – och träffade henne i vaginan, rapporterar Daily Mail.

Det var på morgonen den 9 november som Lauren Hunter Daman, 27, skulle spela in en porrfilm i sitt hem i Thomaston, Georgia, för sina prenumeranter på plattformen ”Chaturbate” där användare betalar för sexuellt material från webcam-modeller.

Men ett skott avlossades under inspelningen, och träffade Daman i vaginan enligt polisens rapport från händelsen.

Läs även: Här pissar hon publiken i ansiktet

Polisen kom till Damans hem vid lunchtid efter rapport om att ett skott avlossats oavsiktligt, och en av Damans samboende berättade för polisen på plats att han hört ett skott och gått in i Damans rum, där han hittade henne med blod rinnande ned för benet. Han och flera andra boende i fastigheten sade till polisen att Daman uppgett att pistolen avlossades av misstag.

Sheriff Dan Kilgore säger att incidenten rubricerades som allmänfarlig vårdslöshet i den första polisrapporten, men att något åtal sannolikt inte kommer väckas.

Daman kördes med ambulanshelikopter till ett sjukhus i närliggande Macron, och skrevs ut i förra veckan.

Det är fortfarande inte klarlagt om incidenten sändes live på sajten ”Chaturbate” eller om filmen spelades in för att kunna laddas upp senare.

Läs även: Förstorad penis fastnade i avloppsrör

Läs även: ”Nakenhet är naturligt” – svenska kultporrstjärnan Sanna Rough i lång intervju

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag