Ilan Sade om Alexanders Bards medlemskap i MED: ”Ett av Sveriges skarpaste intellekt”

  • Tisdag 20 mar 2018 2018-03-20
E-post 84

MALMÖ Partiledaren för Medborgerlig samling, Ilan Sade, kommenterar att Alexander Bard gått med i partiet.
”Bard har ett av Sveriges skarpaste intellekt och brinner för medborgerlig frihet och medborgerligt ansvar, med tydligt etablissemangskritiskt perspektiv”, skriver Sade i ett mejl till Nyheter Idag. 

Ilan Sade, partiledare för Medborgerlig samling, kommenterar att Alexander Bard gått med i partiet.

LÄS ÄVEN: Marxistiska libertarianen Alexander Bard går med i Medborgerlig samling

”Som partiordförande välkomnar jag Alexander Bard till Medborgerlig Samling. Bard har ett av Sveriges skarpaste intellekt och brinner för medborgerlig frihet och medborgerligt ansvar, med tydligt etablissemangskritiskt perspektiv. Detta apropå vuxenhet inom politiken”, skriver Ilan Sade till Nyheter Idag. 

Han fortsätter:

”Alexander Bard är en självständig tänkare som utmanar flockbeteenden och kallar en katt för en katt. Jag är stolt över att vara med i en ny medborgarrörelse med Bard vid min sida. Detta är naturligtvis en mycket viktig värvning för Medborgerlig Samling. Idédebatten kommer att vinna på detta, såväl inom MED som i Sverige i stort.”

Samhällsdebattören Alexander Bard är även känd bland annat som låtskrivare, entreprenör och föreläsare. Han har tidigare varit medlem i Centerpartiet, ett parti han lämnade 2014.

Ilan Sade är även ägare av Nyheter Idags ägarbolag NITEK AB.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag