Interasistmen borttagna från Musikhjälpen

Bild: Faksimil Facebook
  • Lördag 13 dec 2014 2014-12-13
E-post

STOCKHOLM Under lördagskvällen meddelar bloggen interasistmen att deras insamling till Musikhjälpen ser ut att vara borttagen. – Tyvärr verkar det som att Musikhjälpen tagit bort vår insamling, skriver bloggen i ett meddelande på Facebook.

Tidigare har Nyheter Idag berättat om att Sveriges Radio censurerar initiativet ”Avkriminalisera cannabis” i sändning, trots att den insamlingen toppar listan till Musikhjälpen med över 200 000 kronor. Nu fortsätter frågetecknen runt Musikhjälpen som är till stöd för HIV-smittade människor i världen.

– Tyvärr verkar det som att Musikhjälpen tagit bort vår insamling. Tråkigt, men hur vi än söker kan vi inte finna den, skriver bloggen interasistmen.se i ett meddelande på Facebook.

Trots att interasistmen inte kan finna sin insamling hos Musikhjälpen uppmanar de sina följare att ändå skänka pengar för att hjälpa HIV-sjuka. Nyheter Idag har ringt Sveriges Radio men ingen kan ge svar på varför insamlingen inte finns kvar. Vi har även sökt Henrik Johansson på interastimen för en kommentar.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag