Özz Nûjen backas av KD-tjänstemannen Schedvin: ”Özz Nujen är proffsig och vann diskussionen”

Foto: Per Pettersson / CC Wikimedia Commons
  • Torsdag 26 apr 2018 2018-04-26
E-post 1890

SVERIGE Det är inte bara Vänsterpartiets förre partiledare Lars Ohly som backar ståuppkomikern Özz Nûjen efter den redan klassiska intervjun med Janne Josefsson och Nûjen i SVT:s Uppdrag Granskning. Även Kristdemokraternas politiska sekreterare Jessica Schedvin går nu ut på Twitter och ger sitt stöd.

Reaktionerna har varit många efter Uppdrag Gransknings inslag om den islamistiske terroristen Rakhmat Akilov, och särskilt den del som avhandlade hur Akilov fått jobb på komikern Özz Nûjens fastighet (som han äger ihop med familjemedlemmar) på Gotland. Där intervjuas Özz Nûjen av Janne Josefsson. Nûjens framträdande har fått kritik. Bland annat att han kallar Janne Josefsson för ”creepy gubbe”.

Men det är inte alla som tycker att Özz Nûjen var till sin nackdel. Twitterprofilen Jessica Schedvin, politisk sekreterare för Kristdemokraterna, dömer ”diskussionsmatchen” till Nûjens fördel.

+PLUS: ”Det mest osannolika jag varit med om”: Janne Josefsson talar ut om Nûjen-intervjun

 

 

Tidigare Lars Ohly i samma ämne:

Läs även: Jessica Schedvin: ”Går inte att vara sverigedemokrat och lärare”

+PLUS: ”Det mest osannolika jag varit med om”: Janne Josefsson talar ut om Nûjen-intervjun

Foto: Sanna Dahlén / Wikimedia Commons samt Privat

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag