Knivhuggne 21-åringen i Tullinge är nu avliden

  • Lördag 3 jan 2015 2015-01-03
E-post

STOCKHOLM Den 21-åring som tidigare under dagen blev knivhuggen är nu avliden, berättar polisen för Nyheter Idag. – Det finns en gripen. Teknisk undersökning pågår och det finns vittnen till händelsen, säger Ulla-Britt Öhman hos Södertörnspolisen till Nyheter Idag.

I eftermiddags larmades polis och ambulans till Tullinge efter att en 21-årig man, hemmahörande i Stockholm, blivit allvarligt knivhuggen. Nyheter Idag rapporterade tidigare idag om polisavspärrningar i samband med händelsen vid en busstation och när vi når polisen igen under kvällen bekräftar de att 21-åringen nu är avliden.

– Det rubriceras som mord, säger Ulla-Britt Öhman hos Södertörnspolisen i telefon till Nyheter Idag.

En person är gripen

I samband med mordet hade en personbil lämnat platsen i hög fart, skriver polisen på sin hemsida. Den misstänkte gärningmannen ska själv ringt in och meddelat var han befann sig. Den misstänkte gärningsmannen var själv skadad med en knäckt näsa och han greps av polis. I samband med detta ska en kniv ha påträffats. Trots att den knivskurne fördes till sjukhus gick inte hans liv att rädda.

– Det finns en gripen. Teknisk undersökning pågår, det finns vittnen till händelsen, avslutar Ulla-Britt Öhman i telefonen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag