Kvinnans mardröm: Kidnappades och våldtogs i två månader av tunisiska migranter

Foto: Unsplash/Hailey Kean
  • Lördag 26 jan 2019 2019-01-26
E-post 1585

ITALIEN Sex migranter från Tunisien, ett av länderna i MENA-regionen, är misstänkta för att ha kidnappat en belgisk kvinna i Sanremo och sedan hållit henne fången i två månader medan de våldtog henne och sålde henne som sexslav i Italien, rapporterar lokala nyhetssajten Imperia News.

Mardrömmen för den 32-åriga kvinnan, som bor på Rivieran, ska ha skett i ett hus i semesterorten Sanremo i nordvästra Italien under januari och februari 2017. Enligt polisen så har brottsoffret kommit i kontakt med gärningsmännen den 10 januari 2017 när hon skulle köpa narkotika från dem. Istället för att sälja narkotika så kidnappade migranterna henne och förde henne till en bostad som tillhörde en av männen.

Läs även: Heberlein: Skygglapparna måste bort om varför våldtäkterna ökar

Där bands hon till en säng och våldtogs. Tunisierna är enligt Imperia News mellan 23 och 50 år gamla.

Kvinnan vaktades konstant så att hon inte skulle kunna fly och våldtogs upprepade gånger. Men männen förnedrade och utnyttjade henne ytterligare. De lät andra män våldta kvinnan mot betalning.

Efter två månader släpptes hon till slut av sina plågoandar, uppger utredarna.

De sex migranterna är frihetsberövade och är misstänkta för kidnappning, gruppvåldtäkt, sexuellt utnyttjande och koppleri.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag