Man i Angered knivhuggen i huvudet

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 5 feb 2021 2021-02-05
E-post 85

GÖTEBORG Under natten till fredag blev en 30-årig man knivhuggen efter ett lägenhetsbråk i stadsdelen Angered i Göteborg. Mannen fördes till sjukhus med hugg i nacken, bakhuvudet och handen.

Natten till fredag blev en man knivhuggen i Angered i nordöstra Göteborg.

Polis och ambulans larmades till platsen strax innan halv två och kunde konstatera att mannen mottagit knivhugg mot nacke, bakhuvud och hand.

Knivhuggningen skedde i en lägenhet och ska ha föranletts av ett bråk på platsen.

– Det var i en lägenhet i en del av Angered som heter Sandeslätt. Det är oklara omständigheter men det ska ha varit någon form av bråk på platsen, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson på polisregion Väst, till Nyheter Idag.

Mannen, som är i 30-årsåldern, fördes omedelbart till sjukhus med ambulans och polisen kunde gripa en 20-årig man på platsen misstänkt för mordförsök.

Svedemyr har i nuläget inga uppgifter på om målsägande har lämnat sjukhuset eller inte. Till GP säger polisen att mannens skador inte ska vara livshotande.

Läs även: Åtalet: Stal plånbok från kvinna med rollator

Läs även: När lugnet kom till Vårberg – flera dömda för torgknarkhandel

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag