Man kidnappad under flera dagar och utsatt för sexuellt våld – två män anhållna

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 5 dec 2020 2020-12-05
E-post 458

KARLSTAD En man ska ha kidnappats och utsatts för våld under flera dagar, bland annat våld av sexuellt slag, enligt Nya Wermlands-Tidningen. Två män har anhållits, misstänkta för grovt olaga tvång, olaga frihetsberövande och övergrepp i rättssak.

Två män i 35-årsåldern har anhållits i Karlstad under lördagen, misstänkta för att ha kidnappat en man som utsatts för våld under flera dagar, rapporterar Nya Wermlands-Tidningen.

Läs även: Man rånad och våldtagen i Uppsala

Bland annat ska mannen ha utsatts för sexuellt våld, enligt uppgift till NWT. Offrets tillstånd är okänt, men han har undersökts av läkare

– Jag kan bekräfta att vi har två män misstänkta för grovt olaga tvång, olaga frihetsberövande och övergrepp i rättssak, säger Annika Collin, pressansvarig på åklagarmyndigheten, till Göteborgs-Tidningen.

Åklagare har ännu inte fattat beslut om häktning, och åklagarmyndigheten är i övrigt förtegna om händelsen.

Läs även: Man misstänks ha blivit våldtagen i Stockholm

Läs även: Get kidnappad, misshandlad och våldtagen i Göteborg – Polisen: ”Det här var något nytt kan man säga”

Bli PLUS-medlem

Hej.

Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag