Man vaknade upp efter festnatt med avskuren penis

Kirurger i arbete, genrebild. Foto: Wikimedia commons.
  • Torsdag 23 maj 2019 2019-05-23
E-post 62

KINA En man fick sin penis avskuren efter en blöt festkväll. Penisen hängde kvar i en skinnbit, och mikrokirurger lyckades sy fast penisen igen även om det ännu är oklart hur bra den kommer fungera.

Tad, 44, hade en så blöt kväll i Hunan i Kina att han somnade på gatan. På morgonen väcktes han av en skarp smärta och upptäckte till sin fasa att hans penis skurits av och bara hängde fast vid kroppen med en liten bit skinn, rapporterar Business Insider.

Han sökte vård, men blev först nekad av flera sjukhus som inte ansåg sig kapabla att genomföra den operation Tan behövde.

Läs även: 45-åring fick konstgjord penis och blev av med oskulden

Till sist fick Tan hjälp av Changsha sjukhus, vars experter på mikrokirurgi lyckades sy fast penisen igen under en operation som varade i sju timmar.

Enligt läkare fungerar blodflödet till Tans penis, men det är ännu oklart om han kommer kunna ha sex eller ens urinera. Läkarna uppger dock att de tror att den sexuella förmågen kommer att återvända med tiden.

Tan har inte velat berätta något om vem som kan ligga bakom attacken, men kinesisk polis säger att man utreder fallet.

Stöd Nyheter Idag! Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag