Miljonärens apa attackerar tvååring – kämpar för sitt liv på sjukhus

Apor i Indien. Bild: Thomas Schoch/CC BY-SA 3.0
  • Lördag 23 jul 2022 2022-07-23
E-post 33

En video visar hur en apa attackerar ett tvåårigt barn i den ryska byn Terpigorievo. Apan ska ha rymt från en miljonärs privata zoo i närheten, och offret är ett ukrainskt flyktingbarn som kämpar för sitt liv på sjukhus efter attacken, rapporterar Metro UK.

Flickan, som heter Paulina, är en flykting från krigets Ukraina som lekte utomhus när apan plötsligt dök upp och gick till attack. På filmen ser man hur apan kastar flickan till marken och börjar bita henne.

Flickans skrik uppmärksammar föräldrarna som ingriper. Men trots att flickans mamma tar flickan i sin famn fortsätter apan attacken och försöker slita åt sig flickan. Även när pappan försöker hålla bort apan med sparkar fortsätter den sina attacker mot 2-åringen.

Flickan togs till sjukhus där hennes tillstånd beskrivs som ”allvarligt” med blodförlust och rivsår på armarna och benen.

Miljonären som äger apan ska även ha djur som vargar och elefanter på sitt privata zoo.

Läs även: Apflock kastade spädbarn från balkong

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag