Misstänkt mördare misshandlad efter eldstrid

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Onsdag 31 maj 2023 2023-05-31
E-post

Vid 17-tiden på tisdagen larmades polis om skottlossning i Hagalund i Solna. Det visade sig att en eldstrid brutit ut mellan två män. Den ena mannen, som är 35-årsåldern, avled. Den andra är i 20-årsåldern och misstänks för mord, men är också brottsoffer efter mordförsök och misshandel. 

Polisen uppger till Expressen att den sårade mannen blev misshandlad av flera personer på brottsplatsen. Filmer som Expressen tagit del av visar hur flera personer sparkar den liggande mannen på överkroppen, medan två andra personer försöker hålla dem borta.

– Det här är en av de sjukaste sakerna jag sett i mitt liv, om det inte är det sjukaste. Det är en kille som ligger ner på marken som redan skriker av smärta, och det är inte nog för de här ungdomarna. De vill fortsätta sparka och stampa tills den här killen dör, säger ett vittne till Expressen.

– Sådant här ska inte hända. Sådan här aggressivitet ska människor inte ha, det är sjukt. De är inte jättegamla de här killarna. Efter ungefär två minuter anländer polisen, och det är då de sluta slå och stampa på mannen som ligger ned, fortsätter hon.

På tisdag kväll hade en person gripits som misstänkt för misshandeln av skytten.

Läs även: Polisens teori: 19-åring såg för mycket – mördades

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag