Mor och dotter styckade mormor i motorsågsmassaker

Bild: Prince George's County Police Department
  • Fredag 9 jun 2023 2023-06-09
E-post

En mor och dotter i Landover, Maryland, har gripits av polis som misstänkta för att ha styckat hushållets mormor som avled efter ett bråk, rapporterar New York Post.

Det var den 23 maj som Candace Craig, 44, ska ha dödat sin mor Margaret Craig, 71. Motivet till dådet var att Margaret hotat att polisanmäla dottern för kreditkortsbedrägeri.

Under bråket som följde dödade Candace sin mor, och dagen efter upptäckte dottern Salia Hardy, 19, sin mormors kropp på sitt rum.

Men istället för att kontakta polis hjälpte Salia sin mor att försöka göra sig av med liket. Detta genom att såga upp kroppen med en motorsåg, för att sedan försöka bränna upp resterna.

Över en vecka senare kom polisen till fastigheten för att kolla till den äldre kvinna. De släpptes in av dottern, och upptäckte snart blod och vävnad i källaren, inklusive vad som verkade vara hjärnsubstans.

De rester som återfunnits var så förruttnade att en identifiering inte är möjlig, men åklagare är övertygade om att DNA-prov kommer visa att de hör till den försvunna mormodern.

Candace Craig har gripits som misstänkt för mord, medan dottern misstänks för medhjälp.

Läs även: Hade sin styckade hyresvärd i frysen

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag