Niklas Svensson om bråket: ”Jag ser fram emot Mattias Karlssons bevis”

  • Söndag 18 jan 2015 2015-01-18
E-post 243

SVERIGE Efter Expressens artikel om en splittring inom Sverigedemokraterna har Mattias Karlsson reagerat starkt och hävdar att tidningens källor ljuger. Men Karlsson får mothugg. – Jag är övertygad om att uppgifterna är korrekta, skriver Niklas Svensson i ett sms till Nyheter Idag.

Tidningen Expressens artikel om en splittring inom Sverigedemokraterna har blivit en snackis inom partiet. Nyheter Idag berättade tidigare om den tillförordnade partiledaren Mattias Karlssons raseri mot journalisten Niklas Svensson. Karlsson hävdar att Svensson ”litar på psykotiska och halvparanoida källor” i en Facebookstatus. Men när Nyheter Idag får tag i Niklas Svensson står han på sig.

– Jag är övertygad om att uppgifterna är korrekta, men ser fram emot att ta del av Mattias Karlssons ”bevis” för att jag har fel om en pågående konflikt i partiledningen. Och det ska bli spännande att se vad som händer på nästa PS-möte, skriver Niklas Svensson i ett sms till Nyheter Idag.

Kallar Mattias Karlsson för ”partiledarvikarie”

I Karlssons syrliga kommentar på Facebook, som Nyheter Idag tidigare berättade om, jämfördes Svensson med Pinocchio. ”Den här artikeln är så fullproppad med lögner och vantolkningar att om Niklas Svensson varit Pinnochio så hade hans näsa vuxit ett varv runt jordklotet och kommit tillbaka och petat honom i rumpan”, skrev Karlsson på sin Facebooksida. Men nu kontrar Svensson och kallar Karlsson för ”partiledarvikarie”.

– Har inga synpunkter på partiledarvikariens lite ovanliga språkbruk, kontrar Svensson i ett sms till Nyheter Idag.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag