Ny debattvideo: ”De är smygislamistiska skitorganisationer”

"En Arg Blatte Talar". Foto: Privat
  • Söndag 11 jan 2015 2015-01-11
E-post 820

SVERIGE Nu kommenterar youtubekändisen ”En Arg Blatte Talar” händelserna i Frankrike där ett terrordåd skett mot satirtidningen Charlie Hebdo. – Varenda försök att få någon att inte kritisera eller göra narr av din religion är mer eller mindre ett försök till islamisering, säger han i en ny video.

Youtubekändisen och debattören ”En Arg Blatte Talar” ger sig nu in i debatten om terrordådet mot Charlie Hebdo. I vanlig ordning är han frispråkig och går loss fullständigt med sina tankar och åsikter om vad som sker i omvärlden.

– Varenda försök att få någon att inte kritisera eller göra narr av din religion är mer eller mindre ett försök till islamisering, säger han i nu i en video på youtube.

Varnar för extremister

Han är känd för att ge sin syn på saker som rör invandring, integration och religioner – inte minst islam. I videon om terrordåden påminner han tittarna om att ett liknande terrordåd var på väg att hända Jyllandsposten får några år sedan.

– Jag är inte förvånad över att det där hände, tyvärr. Det som hände i Paris skulle ha hänt i Danmark för fem år sedan ifall snuten inte hade lyckats stoppa planerna i förväg. Även där planerade extremister att döda folk på en tidningsredaktion bara för att de hade ritat en ”jättehemsk” teckning.

I videon poängterar han även att ett liknande terrordåd kan hända i Sverige, där han bland annat refererar till en tidigare artikel av Nyheter Idag där vi intervjuat terrorexperten Lars Nicander, chef för Center for Asymmetric Threat Studies vid Försvarshögskolan i Stockholm.

Vad gäller olika förbund och organisationer som företräder muslimer i Sverige har han ett tydligt budskap, där han delar ut en verbal känga. Han tycker att Islamiska förbundet och Sveriges unga muslimer inte ska representera vanliga muslimer i Sverige.

– De är smygislamistika skitorganisationer, säger han i videon.

Nedan kan du ser hela videon om terrodådet med ”En Arg Blatte Talar”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag