Nyheter24-toppen om Nyheter Idags eventuella snoravslöjande: ”Hade anmält slaskhögerpublikationen för förtal”

Foto: Faksimil Twitter & Nyheteridag.se
  • Måndag 9 okt 2017 2017-10-09
E-post 653

STOCKHOLM Nyheter24-toppen rasar mot Nyheter Idags publicering av artikeln där läsare uppmanas, att på egen hand, avgöra huruvida Lena Mellin äter snor i direktsändning.
”Om jag hade varit politisk kommentator på Sveriges största kvällstidning hade jag polisanmält en viss slaskhögerpublikation för förtal idag”, skriver Totte Löfström på Twitter.

Nyheter Idag har tidigare rapporterat om att Aftonbladets politiska expertkommentator, Lena Mellin, eventuellt äter snor i en TV-sänd intervju i Expressen. Det är när Moderaternas partiledare Ulf Kristersson intervjuas av Expressens tv som Lena Mellin står och petar näsan i bakgrunden, sedan för hon handen mot munnen.

LÄS ÄVEN: Äter Aftonbladets Lena Mellin en snorkroka i direktsändning? Avgör själv!

Det hela har blivit en snackis i sociala medier där diskussionen går het kring vad som egentligen hände i den TV-sända intervjun. Att Nyheter Idag uppmärksammat det hela har lett till olika reaktioner. Vissa läsare uppger att de skrattar så de gråter varpå andra riktar sylvass kritik mot publikationen av artikeln.

Bland annat får Nyheter Idag kritik av sajten Nyheter24:s kända medarbetare Totte Löfström.

”Om jag hade varit politisk kommentator på Sveriges största kvällstidning hade jag polisanmält en viss slaskhögerpublikation för förtal idag”, skriver Totte Löfström på Twitter.

När Nyheter Idag ber Totte om en kommentar gällande publiceringen av artikeln skriver han att han inte vill ge någon kommentar.

”Nej, jag är varken politisk kommentator på Sveriges största kvällstidning eller jurist”, skriver Totte som svar. 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag