Shit and run – okänd man bajsade på villatomt

Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 23 sep 2019 2019-09-23
E-post 530

Mannen parkerade bilen i ett villaområde i östra Malmö och gick in på en tomt där han bajsade i ett buskage. Sedan åkte han vidare. Allt bevittnades dock av en granne, som underrättade de boende. Nu har polisen upprättat en anmälan om förargelseväckande beteende.

Polisen i Malmö har upprättat en anmälan om förargelseväckande beteende efter att en okänd man bajsat på en villatomt i östra Malmö, rapporterar Lokaltidningen.

– Mannen parkerar sin bil på uppfarten och sätter sig vid ett buskage där han bajsar. Han kör sedan ifrån platsen, säger polisens presstalesperson Nils Norling till Lokaltidningen.

Läs även: Bajschock stängde bad i Svedala

Paret som äger villan var inte hemma vid tillfället, men underrättades om vad som hänt av en granne som bevittnade händelsen och kontaktade polis.

– Villaägarna kan inte se någon förklaring till det inträffade. Men det ska finnas ett signalement på den misstänkte och ett registreringsnummer på bilen, säger Nils Norling.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag