Pensionerad kyrkoherde påkommen – hade sex med dammsugare i kyrka

Dammsugare av märket "Henry Hoover". Bild: Tnarik Innael/CC BY-SA 2.0
  • Måndag 25 jul 2022 2022-07-25
E-post 775

En kyrkobesökare fick sig en chock i Baptist Centre i Northamptonshire, Storbritannien, när denne bevittnade hur en pensionerad kyrkoherde endast iklädd damstrumpor hade sex med en dammsugare i kyrkan.

Kyrkobesökaren, som skulle på ett samtal i kyrkan om aspergers syndrom, beskrev hur John Jeffs, 74, ”stod mellan två mörka stolar, och stötte in i en Henry Hoover”, skriver Metro UK.

Läs även: Berusad präst höll i begravning

Trots att han såg kyrkobesökaren, ska Jeffs ha fortsatt trycka sitt skrev mot dammsugaren, känd för sitt kraftfulla sug. Till polisen sade Jeff att han gjorde det för att han kände sig ”stygg”.

Incidenten skedde i september 2020, och nu har Jeffs dömts för sexbrott. Förutom att hamna i det brittiska sexförbrytar-registret, ska han betala 845 pund i rättegångskostnader samt 200 pund i kompensation till vittnet som bevittnade brottet.

Enligt Jeffs advokat begick han brottet på grund av att hans hustru dött i unga år, och för att han led av omedicinerad diabetes.

Läs även: Förstorad penis fastnade i avloppsrör

Läs även: Präst lynchad – anklagades för penisstöld

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag