Förstorad penis fastnade i avloppsrör

Kirurger i arbete, genrebild. Foto: Wikimedia commons.
  • Måndag 18 okt 2021 2021-10-18
E-post 89

BANGKOK En thailändsk man försökte förstora sin penis genom injektioner. När han sedan tillfredsställde sig själv genom att köra in penisen i ett avloppsrör på en tum upptäckte han att injektionerna fungerat. Mannen fastnade med penisen i avloppsröret, rapporterar Metro UK.

Mannen, som är i 20-årsåldern, tvingades kontakta sjukvården för att få hjälp att komma loss. Men när sjukvårdspersonal kom till mannens lägenhet den 13 oktober kunde de inte skära bort röret.

Läs även: Penis ruttnade efter injektion med vaselin

Istället togs mannen med till sjukhus där han omhändertogs av ett team som specialiserar sig på liknande problem.

Med hjälp av tänger, en cirkelsåg och en tub med smörjande gelé lyckades personal efter över tjugo minuter få loss mannens penis från röret.

Enligt en medlem av teamet svällde mannens penis varje gång den vidrördes, vilket gjorde arbetet svårt.

Den drabbade mannen var missnöjd över de stora kostnader som uppstått genom penisförstoringen och den följande sjukhusräkningen.

– Jag är irriterad för jag spenderade mycket pengar på det, och nu måste jag även betala sjukhusräkningen, säger mannen enligt Metro UK.

Läs även: Diamantmiljardär försökte förstora penis – dog under operation

Läs även: Man vaknade upp efter festnatt med avskuren penis

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag