PR-experten: ”Min analys är att det bara kan gynna Ann Heberlein”

Faksimil NyheterIdag.se samt foto: talktrigging.webnode.se/
  • Lördag 27 jan 2018 2018-01-27
E-post 340

GÖTEBORG PR-experten Bobbo Sundgren är övertygad om att Kickstarters val att stänga av Ann Heberlein har tjänat Heberlein väl.
– Min analys är att det bara kan gynna Ann Heberlein att bli jagad av IRM-trogna troll, massanmäld av #jagärhär, blockerad efter Facebooks egen granskning och utfryst av Kickstarter. Ju mer hon jagas av politiskt korrekta, som förtränger verkligheten och ytterst tjänar storkapitalet, desto mer uppmärksamhet och stöd kommer hon att få, säger Bobbo Sundgren i en kommentar till Nyheter Idag. 

Ann Heberlein tjänar på att kickstarter stängt ner hennes bok, det slår PR-experten Bobbo Sundgren fast.

– Min analys är att det bara kan gynna Ann Heberlein att bli jagad av IRM-trogna troll, massanmäld av #jagärhär, blockerad efter Facebooks egen granskning och utfryst av Kickstarter. Ju mer hon jagas av politiskt korrekta, som förtränger verkligheten och ytterst tjänar storkapitalet, desto mer uppmärksamhet och stöd kommer hon att få från Sverigevännerna. De utgör en mycket stor, aktiv och känslostyrd massa i sociala medier. De flesta av dem har Swish, säger Bobbo Sundgren i en kommentar till Nyheter Idag. 

LÄS ÄVEN: Heberleins (M) kartläggning av våldtäkter stoppas av kickstarter – Inkommit massanmälningar

Sundgren är specialiserad på talktrigging, en metod han varumärkesregistrerat hos patentverket. Talktrigging innebär i korthet att man på något sätt provocerar fram interaktioner i sociala medier varmed ens pr-produkt, en film eller en bild eller dylikt, får större spridning.

En längre intervju med Sundgren publiceras under måndagen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag