Rappare rasar mot Vecko-Revyn: ”Största pedofiltidskriften i Sverige”

Bild: Smuliman/CC BY-SA 3.0/M - Flickr: IMG_8317, CC BY 2.0
  • Fredag 10 nov 2023 2023-11-10
E-post

Rapparen Frej Larsson rasar mot sajten Veckorevyn, som han kallar för ”horor” och ”största pedofiltidskriften i Sverige” när sajten försöker intervjua honom om insamlingen ”Tits 4 Gaza”. Insamlingen går ut på att Larssons följare skickar bilder på sina tuttar, bilder som Larsson uppger sig sälja till förmån för Gaza på porr-sajten OnlyFans.

Sedan kriget mellan Israel och Hamas inleddes med terrrorangreppet mot Israel den 7 oktober har flera namninsamlingar startats av kulturarbetare och kändisar i Sverige och internationellt.

Den svenska skandalartisten Frej Larsson, mest känd för låten ”Alla som inte dansar (är våldtäktsmän)” med projektet Maskinen, anordnade emellertid en annorlunda insamling för Gaza.

På sitt Instagramkonto uppmanade han nämligen sina följare att skicka in bilder på sina bröst, som han sedan skulle lägga upp på ett OnlyFans-konto och skänka pengarna till Gaza.

”Ni har skitfina pattar, skitfina kroppar. Jag älskar de sexuella inviterna. Men nu, låt oss göra något bra för den här fucking världen. Låt inte alla de där pattarna ligga där bara för mig” skrev Larsson och uppmanade sina följare att skicka bilder på såväl bröst som nakna kroppar. 

Läs även: Skandalartist anordnar ”tits for Gaza”

Larssons initiativ fick emellertid kritik av föreningen ”Inte Din Hora”. I ett inlägg på instagram skriver man att ”kommersiell sexuell exploatering och välgörenhet är aldrig en rimlig kombination, särskilt inte när du säljer bilder på andra människor än dig själv” och frågar Larsson hur han ”tänkt säkerställa att ingen av bilderna är på minderåriga eller att någon annan skickar in bilder på en person som inte godkänt att få dem utlagda?”

Med anledningen av kritiken har Veckorevyn intervjuat Frej Larsson. Veckorevyn grundades 1935 och var länge Sveriges största tidning för unga kvinnor. 2018 meddelade Bonnier att man lägger ned papperstidningen, medan sajten drevs vidare i privat regi av tidigare chefredaktören Irena Pozar, även kolumnist på Aftonbladet.

Larsson går endast med på att intervjuas av Veckorevyn via mejl, och på villkor att hans svar publiceras i oredigerat skick av sajten, och går därefter flera gånger till motangrepp mot Veckorevyn i sina svar, som när Veckorevyn frågar om vilka organisationer insamlingen gått till.

”Jag har sedan början av min karriär blivit falskt anklagad och misskrediterad så mycket och har aldrig tagit illa upp. Men när en Bonnierägd tidning flyttar fokus från palestinska barns rätt till rent vatten till min trovärdighet blir jag förbannad” svarar Larsson och anklagar Veckorevyn för att ägna sig åt ”exploatering av barn”.

På en fråga om han förstår kritiken mot insamlingen anklagar Larsson bland annat intervjuaren för att arbeta ”för Bonniers” och skriver att han inte bryr sig ”alls om vad rika, privilegierade horungar med silversked i göten säger.”

Larsson verkar bli rejält ilsken när Veckorevyn frågar om hur han säkerställer att de som skickar in bilder gör det frivilligt eller inte är minderåriga. ”Äckligt fokusflytteri ännu en gång. Jag skulle säga att er tidning är den största pedofiltidskriften i Sverige” svarar Larsson bland annat.

På en avslutande fråga om vad Larsson tycker om plattformen OnlyFans följer en ny tirad, där Larsson bland annat skriver att Veckorevyn är ”avundsjuka”, ”suger penis” och är ”marginaliserade till en liten internetsida och försöker tjäna clout så här”.

”De sanna hororna här är ni som jobbar på Veckorevyn. Ni säljer något mycket mer klandervärt än sex, ni säljer er trovärdighet till rika vita gubbar på Bonniers. När ni inte är snygga längre kommer det alltid en ny sminkdocka och fortsätter. Fuck er allihopa! Ha en dålig dag och ta inte upp mer av min tid. Befria Palestina! Stoppa folkmordet!” avslutar Larsson intervjun.

Läs även: Rapparen Frej Larsson i blåsväder efter misstänkt hot mot polis

Läs även: Pascalidou rasar mot Skugges OnlyFans

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag