Råtta gnagde på sovande fotbollslegendar: Jag kände ingenting

  • Måndag 17 sep 2018 2018-09-17
E-post 0

Den pensionerade fotbollslegendaren Gary Mabbutt besökte sin dotter i Sydafrika när en råtta passade på att ta sig ett skrovmål av den sovande mannens fot. Det var först när råttan började gnaga på hans tumme som Mabbutt vaknade till. Vid det laget hade råttan hunnit tugga sig ner till benet på hans ena stortå.

Den nu 57-åriga Mabbutt har en lång fotbollskarriär bakom sig som sträckte sig från 1979 fram till 1998. Han var ett välkänt namn inom den engelska fotbollen på åttiotalet då han spelade för Tottenham Spurs med vilka han vann UEFA-cupen 1984. Nu har en hungrig sydafrikansk råtta gjort Mabbutt känd för annat än fotboll.

Det var när Mabbutt åkte till Sydafrika för att hälsa på sin dotter som han råkade ut för den glupska råttan.

Mabbutt berättar för Fox News att han vaknade mitt i natten av att en råtta gnagde på hans tumme.

– Det var först när jag tittade ner mot fotändan av sängen som jag såg att råttan även hade ätit stora delar av min fot medan jag sov.

Mabbut uppger att han har typ 1-diabetes vilket ger honom kraftigt nedsatt känsel i fötterna och att det var därför han inte vaknade när råttan åt av hans fot.

 

Läs även: 19-årig djurskötare allvarligt skadad i björnattack i Orsa Rovdjurspark

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag