Restaurangbiträde attackerades av rånare – sköt honom till döds

Restaurangen i Warner Robins, Georgia. Bild: Google Maps
  • Måndag 12 dec 2022 2022-12-12
E-post

Under ett rånförsök på en restaurang i Warner Robins, Georgia, slog rånaren Joshua Hickey, 23, ett restaurangbiträde i huvudet med sin pistol. Det hela resulterade i en fajt mellan de båda där restaurangbiträdet till slut lyckades skjuta Hickey – som senare dog av sina skador, rapporterar Fox News.

De dramatiska scenerna utspelade sig i början av december på restaurangen American Philly N Wings dit Hickey tagit sig för att råna stället.

Väl där krävde han pengar från en av de anställda innan han hoppade över disken och slog restaurangbiträdet i huvudet med sin pistol, skriver Fox News som i sin tur hänvisar till den lokala nyhetskanalen WMAZ.

Efter att ha blivit slagen till marken började emellertid restaurangbiträdet att göra motstånd och försöka sno åt sig rånarens pistol.

– Restaurangarbetaren blev slagen och föll till marken. När han kom tillbaka drog han sitt eget lagligt ägda skjutvapen och avlossade tre skott mot Hickey. Hickey träffades två gånger och flydde till fots, säger polisen Justin Clark till WMAZ enligt Fox News.

Den 23-årige rånaren Joshua Hickey hittades senare av polisen och kördes därefter till sjukhus. Men hans liv gick inte att rädda och han avled av sina skador.

Restaurangbiträdet, som ännu ej har namngivits, klarade sig oskadd från händelsen.

Läs även: Beväpnad kund ingrep i rån – rånare och biträde döda efter eldstrid

Läs även: Craig Cope, 80, sköt snabbare än rånaren: ”Jag var redo”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag