Skottskadade 27-åringen i Eslöv nu död

  • Söndag 11 jan 2015 2015-01-11
E-post

ESLÖV Nu meddelar Skånepolisen att den skottskadade 27-åringen i Eslöv avlidit av sina skador på sjukhus. – Vi har vittnesuppgifter och söker aktivt efter fler vittnen, sade Nils Norling hos Skånepolisen tidigare till Nyheter Idag.

Tidigare under lördagen kunde Nyheter Idag berätta att en 27-årig man blivit skottskadad i centrala Eslöv. Omständigheterna är i nuläget oklara men det ska finnas vittnen till händelsen.

– Vi har vittnesuppgifter och vi söker aktivt efter fler vittnesuppgifter, sade Nils Norling hos Skånepolisen i telefon till Nyheter Idag på lördagskvällen.

Mannen är nu avliden

Natten mot Söndagen meddelar polisen på sin hemsida att 27-åringen avlidit av sina skador efter skottlossningen och anhöriga är underrättade. Ett vittne till Kvällsposten berättade att han hörde en smäll och sedan att någon skrek.

– Folk började rusa dit. Ett par kvinnor började göra hjärt- och lungräddning och man kunde också se hur killen blödde. Det kom rätt mycket blod, säger han till Kvällsposten

Polisen utreder händelsen som mord, alternativt dråp. Natten mot Söndagen är ingen ännu ej gripen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag