Sonen varvade motorcykel – då mördades pappan av granne

Bild: Norfolkpolisen
  • Onsdag 10 aug 2022 2022-08-10
E-post

Jamie Crosbie, 48, döms av en brittisk domstol för mord efter att ha knivhuggit grannen Dean Allsop 17 gånger på grund av att Allsops son hade varvat sin motorcykel, rapporterar Metro UK.

Han döms också för att ha knivhuggit Allsops flickvän Louise Newell och granne Kerryn Johnson som försökte ingripa. En av kvinnorna knivhöggs i nacken.

Mordet skedde den 14 april förra året, och 41-årige Allsop dödförklarades på brottsplatsen vid 20-tiden på kvällen.

På en film från polisernas kroppskameror som Norfolk-polisen publicerat ser man hur den blodige Crosbie grips av polis och vägrar vård för en skada på huvudet. På filmen kommenterar Crosbie även mordet.

– Det är en bra sak, säger Crosbie när han får veta att han grips för mord.

– Jag är väldigt glad över det. Att döda människor är inte alltid en dålig sak, fortsätter han.

– Det här var en kallblodig attack av en man som hade avsikten att orsaka andra extrem skada. Dean mottog 17 knivhugg på sin kropp, några av dem när han låg orörlig med ansiktet mot marken, säger chefsinspektör Phill Gray från Norfolk-polisen, som tillägger att ”Crosbie är en extremt våldsam man som inte har någon plats i vårt samhälle”.

Crosby ska tidigare ha hotat sin granne med hammare och kniv efter ett bråk om sopor. Hans straff kommer att meddelas vid en senare tidpunkt.

Läs även: Mammans pommes frites var för kalla – då skjuter han McDonalds-biträdet i halsen

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag