Mammans pommes frites var för kalla – då skjuter han McDonalds-biträdet i halsen

Foto: Valerie Everett / CC BY-SA 2.0
  • Torsdag 4 aug 2022 2022-08-04
E-post 70

En kvinna försökte byta kalla pommes frites på en McDonalds-restaurang i Brooklyn, New York, men hävdar att hon hånades av personalen. Då kom hennes son till restaurangen, tog med ett biträde ut och sköt honom i halsen.

– Min son säger bara att han måste göra det han måste göra, säger den misstänktes mamma Lisa Fulmore, 40, till New York Post.

Michael Morgan, 20, har gripits av polisen i New York som misstänkt för mordförsök på ett Mc Donalds-biträde i Brooklyn på måndag kväll. Brottsoffret Matthew Jeremiah Webb, 23, sköts i halsen och ligger kvar på sjukhus i kritiskt tillstånd.

På en film från händelsen som New York Post publicerar ser man hur en person försöker stoppa blödningen från brottsoffrets hals efter mordförsöket.

Det hela ska ha börjat med att Morgans mamma hamnade i gräl med Webb om att en portion pommes frites som hon beställt var för kalla, enligt New York Post.

– Mamman klagade över att hennes pommes frites var kalla. Hon var på FaceTime med sin son som hörde bråket mellan henne och biträdet. Sonen och biträdet började bråka, och det fortsatte utomhus, säger en poliskälla till New York Post.

Läs även: Onanerade på badstrand – sköts ihjäl av 76-årig nakenbadare

Den misstänktes mamma Lisa Fulmore, 40, säger  att hon blev hånad av personalen när hon försökte byta sina kalla pommes frites.

– Jag bad flickan byta pommes fritesen för de var kalla. Hon gick till friteringsmaskinen i kanske 10 sekunder och kom tillbaka med pommes frites, och jag trodde de var nya och gick.

– Sedan smakade jag pommes fritesen, och när jag kom till den tredje var den fortfarande kall. Så jag gick tillbaka för att ge tillbaka maten.

– Jag frågade henne ’varför vill du ge mig samma pommes frites och bara lägga en eller två högst upp för att få mig att tro att ni gett mig nya?’

– Hon började skatta, de började alla skratta, som om det var roligt. Jag frågade vad som var roligt, jag betalade för mat och borde få det jag betalat för. De skrattade åt mig.

Enligt Fulmore ska brottsoffret Matthew Jeremiah Webb ha sagt att hon haft kvar den kalla maten mellan tänderna. När hon bad att få prata med deras chef ska de ha sagt att han var ute och börjat skratta igen.

– Då var jag på telefon med min son, och sa ’de driver med mig på McDonalds’. Jag menar, jag har barn i deras ålder, jag tänker inte stå här och tjafsa med de här ungarna.

När sonen sade att han var på väg dit uppger Fulmore att hon avrådde honom. Men han var redan utanför restaurangen och kom in ändå.

– Han hörde dom säga saker till mig, så han sa bara ’ni ska lämna min mamma ifred. Min son sade ’följ med mig ut’ till pojken där bakom, säger Fulmore om brottsoffret Matthew Jeremiah Webb.

Webb antog Morgans utmaning, men utanför restaurangen ska Morgan ha tagit upp en pistol och skjutit Webb i halsen.

– Min son säger bara att han måste göra det han måste göra, att han blev angripen och att det som hände hände, säger Fulmore till New York Post.

Sedan gripandet har Morgan erkänt sig skyldig till ett tidigare mord i oktober 2020, då Kevin Holloman sköts ihjäl med tre skott bara kvarter från McDonalds-restaurangen där måndagens skottdrama utspelades.

Läs även: Hör rånarens vrål när 80-åringen sköt snabbast: ”Han sköt av mig armen!”

Läs även: Här misshandlas gatuförsäljaren till döds – kallade kvinna för ”vacker”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag