Cannabisfabrik funnen i före detta polisstation

Den före detta polisstationen i Isle of Dogs. Foto: Google
  • Onsdag 27 jul 2022 2022-07-27
E-post

I februari såldes en polisstation i Isle of Dogs i London till ett privat företag. När polisen i helgen kom tillbaka hittade man en stor cannabisfabrik i sina gamla lokaler, rapporterar Sky News.

Polisen kallades till den gamla stationen i östra London efter rapporter om att den användes för att odla drogen. När de anlände till platsen visade sig deras farhågor stämma.

– För två år sedan hittade vi en cannabisfabrik i en skola i stadsdelen och nu det här, säger den konservative lokalpolitikern Peter Golds till Evening Standard.

Det var den 25 februari 2022 som den före detta stationen såldes till ett privat företag. Enligt dokument från Londons borgmästare Sadiq Khans kansli stängdes stationen eftersom den inte längre fyllde någon funktion.

En talesperson för Londonpolisen uppger att ingen än så länge har gripits efter att man funnit fabriken och att en utredning pågår.

Det är inte första gången som en cannabisfabrik hittats på en nedlagd polisstation i den brittiska huvudstaden. Enligt Evening Standard hittades en annan cannabisfabrik i en före detta polisstation i Harrow i nordvästra London tidigare i år.

Läs även: Cannabis på god väg att legaliseras i Tyskland

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag