Storslagsmål med mordförsök efter krock i Hyltebruk

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Onsdag 25 jan 2023 2023-01-25
E-post 148

En man har förts till sjukhus och en man har gripits som misstänkt för mordförsök efter att en krock i en rondell i Hyltebruk urartade till ett storslagsmål med upp till 20 deltagare.

Vid  19.41 på tisdagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en rondell i Hyltebruk. Efter en krock i rondellen ska ett bråk ha brutit ut, och fler personer kallats till platsen för att delta i bråket.

– Det är inte helt spikat hur många som deltog men det finns uppgifter om cirka tio till 15. Det finns också uppgifter om att det kan ha varit upp till 20 personer på plats, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson vid polisen i region Väst, till Expressen.

En man i 40-årsåldern togs till sjukhus för en knivskada på skulderblad och nacke. En man i 40-årsåldern har gripits som misstänkt för mordförsök.

– I och med att det finns en del vitala delar runt halsen har man rubricerat om det här till försök till mord, säger Fredrik Svedemyr.

Läs även: Släktingar i storslagsmål i liten by

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag