Tonårsflickor misshandlade mamma

Polisbil i Missouri. Bild: Tyler Silvest/CC BY 2.0.
  • Måndag 6 jun 2022 2022-06-06
E-post 78

En grupp tonårsflickor körde hem till en jämnårig flicka  för att misshandla henne. Flickans mamma kom ut för att be flickorna åka hem – och blev misshandlad istället, rapporterar Kansas Star.

Det var sent på kvällen den 14 maj som en grupp på tre till fyra tonårsflickor kom hem till familjen Audo i i Blue Springs, Missouri. De krävde att familjens yngsta flicka skulle komma ut så att de fick misshandla henne.

Istället kom flickans sömndruckna mamma ut och bad flickgänget att bege sig därifrån. Men istället hoppade två av tonårsflickorna ur bilen – och gick till attack. Mamman blev slagen i ansiktet och fick de båda flickorna över sig.

Hennes make och äldre dotter kom ut ur huset och till hennes hjälp. Den äldre dottern lyckades dra bort de båda flickorna. En av dem gjorde sig redo att attackera modern igen, men med hjälp av en käpp lyckades maken få ned henne på marken.

Då återvände angriparna till bilen och körde iväg. Senare lade de upp inlägg på Snapchat om händelsen där de skrev ”tänk att låta din mamma få stryk” och ”säg åt din mamma att komma och torka bort blodet från vindrutan”. Flickorna uppger till polis att mamman angrep dem och att de bara försvarade sig.

Mamman fick en hjärnskakning och en bruten näsa under angreppet. Hon säger till Kansas Star att föräldrarna till flickorna som attackerade henne inte har hört av sig sedan attacken.

– De här flickorna verkar inte bry sig om någon. För mig verkar det som de får göra vad de vill, och de kommer undan med det, säger hon.

Läs även: Bibliotekarie misshandlad av ungdomsgäng

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag