Uppgift: Pappa och söner gripna – misstänks för kidnappning och våldtäkt av tonårig flicka

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 16 aug 2021 2021-08-16
E-post

STOCKHOLM En pappa, som är i 35-årsåldern, och hans två tonåriga söner har på söndag kväll gripits misstänkta för olaga frihetsberövande och grov våldtäkt mot barn i södra Stockholm, enligt uppgift till Aftonbladet. Misstanken om grov våldtäkt ska gälla den yngsta sonen, medan pappan och den äldre sonen misstänks för olaga frihetsberövande.

Läs även: Trio åtalas för gruppvåldtäkt mot ung kvinna

Brottsoffret ska vara en ung tonårsflicka, och polisen misstänker att flickan har dragits in i en bil och förts till ett hotellrum där hon ska ha våldtagits.

– Vi har haft ett våldtäktsärende där. Det har inletts förundersökning om våldtäkt och vi utreder det vidare, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid polisens regionledningscentral, till Aftonbladet.

Två hotellrum har spärrats av och undersöks av kriminaltekniker, och en bil har tagits i beslag, uppger polisen till Aftonbladet.

Enligt uppgift till Aftonbladet slog den tonåriga flickans vänner larm, och polisen kunde lokalisera flickan genom sociala medier.

Det är okänt hur de misstänkta männen, som är skäligen misstänkta i ärendet, ställer sig till misstankarna då polisen hänvisar till förundersökningssekretess.

Läs även: Våldtäktsman var minderårig – nu får han 840 000 i skadestånd

Läs även: Köpte graviditetstest till sin elvaåriga styvdotter – nu döms han för upprepade våldtäkter

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag