Väcktes av hotellchefen – som sög på hans tår

Bild: Faksimil Facebook/Google streetview
  • Onsdag 10 maj 2023 2023-05-10
E-post 0

Tidigt på morgonen den 30 mars i år väcktes Peter Brennan upp i sitt hotellrum på Hilton hotel i Nashville av att en person sög på hans tår. Brennan kände igen personen som nattchefen David Patrick Neal, 52, då han tidigare varit inne i rummet för att fixa tv:n, rapporterar Daily Mail.

– Jag var bara så chockerad. Jag frågade ’Vem är du? Varför är du i mitt rum?’. Det var nästan som en dröm, en slags mardröm. Det var obegripligt, varför rör den här personen mig? säger Peter Brennan

Brennan ringde polis, som kom till platsen och inledde en utredning. Neal erkände att han tagit sig in på gästens rum med en kopierad nyckel, som han slängde efter att han Brennan vaknat upp och konfronterat honom.

Brennan anmälde även händelsen till Hilton, men uppger att hotellkedjan inte tog honom på allvar.

Läs även: Festade på gymmet – greps av polis

På fredagen arresterades Neal som misstänkt för grovt inbrott och misshandel med en borgen satt till 27 000 dollar.

Han har tidigare dömts för flera brott, inklusive en dom för dråp år 1996 efter att han skjutit ihjäl en rumskompis under ett slagsmål.

– Flera fall av bedrägeri, rattfylla, en fängelsedom för dråp också. När Hilton anställde den här personen, måste de ha vetat, säger Brennans advokat Michael Fischer.

Peter Brennan, som har en bakgrund som militär, stämmer även Neal för sexuellt övergrepp, och säger att han drabbats psykologiskt av händelsen.

– Jag har svårt att sova, går igenom post-traumatisk stress och pratar med en terapeut, säger han.

Läs även: Pruttspray var för stark – sex till sjukhus efter prank

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag