Vann matchen – visade brösten

  • Måndag 17 jul 2023 2023-07-17
E-post

På lördag kväll besegrade modellen Daniella Hemsley, 22, sin motståndare Aleksandra Danielka i Hemsleys första boxningsmatch på 3A Arena i Dublin på Irland. När det stod klart att hon vunnit matchen, slet Hemsley upp sin sport-behå och visade brösten för kameror och publik.

– Jag fick godkänt av promotorn, säger Hemsley i en intervju efter matchen.

Hemsley fick emellertid kritik för sitt upptåg av boxningspromotorn Eddie Hearn i en intervju med Boxing Social.

–  Jag hatar det. Vi har jobbat så hårt för att kvinnor i boxning ska bli respekterade för sina förmågor, för sina meriter, för sitt hårda arbete. En sak vi måste förstå är att detta inte är boxning, säger Hearn som vill att Hemsley ska ”sparkas långt bort” från professionell boxning.

Boxningsveteranen Claressa Shields, som blivit världsmästare i tre viktklasser, är också kritisk till Hemsleys upptåg. ”Wow… det här är ett steg tillbaka för kvinnoboxning. Sluta med den här skiten” skriver Shields i ett inlägg på Twitter.

I ett inlägg på Instagram ber Hemsley de som blivit kränkta om ursäkt. ”Jag vill också be om ursäkt för de som blev kränkta över min upphetsning. Jag hade egentligen tofsar på men svetten gjorde att de fastnade på min behå” förklarar Hemsley, som har 130 000 följare på Instagram och ett konto på porr-sajten Only Fans.

Läs även: Här pissar hon publiken i ansiktet

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag